Cloud computing Assignment 11

                     

Couse link: https://onlinecourses.nptel.ac.in/noc22_cs20/preview

Q2. Statement: To utilise all functionalities of cloud computing, the network users are heavily dependent on internet connectivity. The above statement is

  • a) True 
  • b) False

Answer:a

These are Cloud Computing Week 11 Answers

Q3. What are the key features of dew computing?

  • a) Independence 
  • b) Collaboration 
  • c) Both of the above 
  • d) None of the above

Answer: c

Q4. Statement 1: Remote authentication systems is an example of Backend-as-a-Service(BaaS).
Statement 2: Database management is an example of Functions-as-a-Service(BaaS).

  • a) Statement 1 is True 
  • b) Statement 2 is true 
  • c) Both Statement 1 and Statement 2 are True 
  • d) Both Statement 1 and Statement 2 are False

Answer:a

Q5. Statement 1: AWS Lambda is an event‐driven, serverless computing platform provided by Amazon as a part of Amazon Web Services.
Statement 2: Amazon Lambda cannot be used to execute background tasks.

  • a) Statement 1 is True 
  • b) Statement 2 is true 
  • c) Both Statement 1 and Statement 2 are True 
  • d) Both Statement 1 and Statement 2 are False

Answer: a

Next Week Assignment Answers

Q6. Statement: Serverless applications are ones that need server provision and do not require managing servers.

  • a) True 
  • b) False

Answer:- b

Q7. In sustainable cloud computing, three sub-components of cloud architecture are?

Answer: d

These are Cloud Computing Week 11 Answers

Q8. In sustainable cloud computing, Application models can be?

Answer: d

Q9. Components of sustainable cloud computing are?

Answer: d

Q10. Statement 1: Components of thermal‐aware scheduling are architecture and scheduling mechanisms.
Statement 2: In thermal aware scheduling, architecture can be reactive or proactive while scheduling mechanisms can be single‐core or multi‐core.

Answer: a

Disclaimer: We do not claim 100% surety of answers, these answers are based on our sole knowledge, and by posting these answers we are just trying to help students, so we urge do your assignment on your own.

if you have any suggestions then comment below or contact us at [email protected]

NPTEL Cloud Computing Assignment 11 Answers 2022:- All the Answers provided here to help the students as a reference, You must submit your assignment at your own knowledge.

home : https://progies.in/


* The material and content uploaded on this website are for general information and reference purposes only. Please do it by your own first.