Software Testing NPTEL Week 5 Assignment

                     

Course Name: Software Testing

Link to Enroll: Click here

These are Answers for Software Testing NPTEL Week 5 Assignment


Q1. State true or false: GACC subsumes predicate coverage.
a. True.
b. False

Answer: b. False


Q2. When we test to check if a particular clause does not determine a predicate, which kind of coverage criteria are we considering?
a. Active coverage criteria.
b. Inactive coverage criteria

Answer: b. Inactive coverage criteria


Q3. Which of the following represents a correct order of subsumption amongst logic coverage criteria? In the options below, read → as ‘subsumes’.
a. Correlated active clause coverage → Predicate coverage → Clause coverage.
b. Combinatorial coverage → Predicate coverage → Clause coverage.
c. Combinatorial coverage → Correlated active clause coverage → Predicate coverage.
d. General active clause coverage → Correlated active clause coverage → Clause coverage.

Answer: c. Combinatorial coverage → Correlated active clause coverage → Predicate coverage.


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 5 Assignment


Q4. Which of the following represents pa, the conditions under which clause aa determines p?
a. b ∧ c.
b. b ∨ c.
c. ¬b ∨ ¬c.
d. ¬b ∧ ¬c.

Answer: c. ¬b ∨ ¬c.


Q5. Which of the following represents pb, the conditions under which clause bb determines p?
a. a ∧ c
b. a ∨ c
c. ¬a ∧ c
d. ¬a ∨ ¬c

Answer: c. ¬a ∧ c


Q6. Which of the following represents pc, the conditions under which clause c determines p?
a. ¬a ∧ b
b. ¬a ∨ b

Answer: a. ¬a ∧ b


Q7. Which of the following represents GACC pairs for clause a? Note: Numbers below represent row numbers from the truth table.
a. {2,3,4}×{6,7,8}
b. {1,3,4}×{5,6,7}

Answer: a. {2,3,4}×{6,7,8}


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 5 Assignment


Q8. State true or false: GACC pairs for clauses b and c are the same.
a. True
b. False

Answer: b. False


Q9. The set {(2,6),(3,7),(4,8)} is the set of RACC pairs for which clause?
a.  Clause a
b. Clause b

Answer: a.  Clause a


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 5 Assignment


Q10. State true or false: CACC pairs for clauses a, b and c are different from GACC pairs for these clauses.
a. True
b. False

Answer: b. False


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 5 Assignment

All weeks Software Testing: https://progies.in/answers/nptel/software-testing

More Solution of NPTEL: https://progies.in/answers/nptel


* The material and content uploaded on this website are for general information and reference purposes only. Please do it by your own first.


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 5 Assignment