Software Testing NPTEL Week 7 Assignment

                     

Course Name: Software Testing

Link to Enroll: Click here

These are Answers for Software Testing NPTEL Week 7 Assignment


Q1. How many partitions will be there for the input CGPA if we consider only valid inputs?
a. Three partitions.
b. Five partitions.

Answer: a. Three partitions.


Q2. Do the test inputs {CGPA = 8, CGPA = 9, CGPA = 9.5} belong to the same partition?
a. Yes, they belong to the same partition.
b. No, they belong to different partitions.

Answer: a. Yes, they belong to the same partition.


Q3. What is the expected output for the test case containing CGPA = 8 as input?
a. Eligibility for offers above INR 20,00,000/= per annum and if no such offers exist, eligible for all offers.
b. Only eligible for offers above INR 20,00,000/= per annum.

Answer: b. Only eligible for offers above INR 20,00,000/= per annum.


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 7 Assignment


Q4. State true or false: A student has a CGPA of 6 and will be eligible to appear for placements for companies with a salary offer of INR 20,00,000/-.
A. True
B. False

Answer: A. True


Q5. Which of the following is a correct partitioning of inputs?
A. Salary range: 1. INR x to INR 20,00,000, 2. INR 20,00,001 to INR y where x is the minimum salary offered and y is the maximum salary offered.
B. Salary range: 1. INR 0 to INR 20,00,000, 2. ≥ INR 20,00,000.
C. Both the options above can be valid partitions.
D. None of the options above are valid partitions.

Answer: B. Salary range: 1. INR 0 to INR 20,00,000, 2. ≥ INR 20,00,000.


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 7 Assignment


Q6. Amongst the various coverage criteria for input space partitioning, which is the most expressive and which is the least expressive?
a. All combinations coverage is the least expressive and multiple base choice coverage is the most expressive.
b. All combinations coverage is the most expressive and multiple base choice coverage is the least expressive.
c. Each choice coverage is the most expressive and all combinations coverage is the least expressive.
d. Each choice coverage is the least expressive and all combinations coverage is the most expressive.

Answer: a. All combinations coverage is the least expressive and multiple base choice coverage is the most expressive.


Q7. State true or false: Multiple base choice coverage subsumes pair-wise coverage.
a. True
b. False

Answer: a. True


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 7 Assignment


Q8. Which criterion below will have a maximum number of test cases?
a. Each choice criterion.
b. All combinations criterion.
c. Base choice coverage criterion.
d. Multiple base choice coverage criterion.

Answer: c. Base choice coverage criterion.


Q9. When does T-wise coverage criterion become the same as all combinations coverage criterion?
a.  When the value for T is the maximum value in a partition.
b. When the value for T is equal to the number of partitions.

Answer: a.  When the value for T is the maximum value in a partition.


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 7 Assignment


Q10. State yes or no: While partitioning the inputs using equivalence partitioning, both valid and invalid inputs need to be considered.
a. Yes
b. No

Answer: b. No


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 7 Assignment

All weeks Software Testing: https://progies.in/answers/nptel/software-testing

More Solution of NPTEL: https://progies.in/answers/nptel


* The material and content uploaded on this website are for general information and reference purposes only. Please do it by your own first.


These are Answers for Software Testing NPTEL Week 7 Assignment