TensorFlow for AI,Ml&Dl Exercise & Quiz (Week 2)

                     

TensorFlow for AI,ML&DL (WEEK 2)

link: https://www.coursera.org/learn/introductiontensorflow

Quiz

1. What’s the name of the dataset of Fashion images used in this week’s code?

Ans: Fashion MNIST

2. What do the above mentioned Images look like?

Ans: 28×28 Greyscale

3. How many images are in the Fashion MNIST dataset?

Ans: 70,000

4. Why are there 10 output neurons?

Ans: There are 10 different labels

5. What does Relu do?

Ans: It only returns x if x is greater than zero

6. Why do you split data into training and test sets?

Ans: To test a network with previously unseen data

7. What method gets called when an epoch finishes?

Ans: on epoch end

8. What parameter to you set in your fit function to tell it to use callbacks?

Ans: callbacks=

TensorFlow for AI,ML&DL EXERCISE (WEEK 2)

Exercise

For reference .ipynb file is attached below.

* The material and content uploaded on this website are for general information and reference purposes only. Please do it by your own first.